Arbejdermuseet

Kom gratis på Arbejdermuseet

Nu kan medlemmer af KFF komme gratis på Arbejdermuseet. Og du må tage en gæst med helt gratis.

Som medlem kan du selv vælge, hvem der skal med på Arbejdermuseet. Det kan være ægtefællen, kæresten. Men det kan også være en god ven eller en kollega. Husk, at børn under 18 år altid har gratis adgang til museet.

Du får 10 % rabat i museumsbutikken
Køb gammeldags legetøj, valgplakater, slik og bøger med rabat.

Du får 10 % rabat i Kaffebaren
Nyd en kop kaffe (med eller uden Rich’s!), et stykke kiksekage eller en Stjernepilsner i den stemningsfulde kaffebar fra 1950’erne.

Du får 15 % rabat på lokaleleje
Hold bryllup, reception, konfirmation, rund fødselsdag eller lignende i Arbejdermuseets enestående festsal. Rabatten gælder ikke forplejning.

Arbejdermuseet – hjem til din historie

Allerede når man træder ind i baggården Rømersgade ved Nørreport, fornemmer man historiens vingesus. Arbejdermuseet har nemlig til huse i den fredede Forsamlingsbygning, der i 1879 blev opført af danske af arbejdere for at have et sted at mødes. Og her i de historiske bygninger venter der i dag oplevelser for hele familien. Sammen kan I opleve dagligdagen i 1950’erne – og smage den berømte kiksekage samt kaffe med Rich's. I kan besøge familien Sørensen, der flyttede til København i 1885 og dykke ned i industriarbejdets historie. I kan lade jer føre ind i festsalen, der i mere end 100 år har dannet ramme om arbejderfester, kulturelle aktiviteter og faglige møder. På Børnenes Arbejdermuseum kan de mindste prøve livet som arbejderbarn i starten af 1900-tallet og arbejde som cykelbud eller bryggeriarbejder. Måske skal de hjælpe mor med at købe ind hos købmanden eller gå til pantelåneren med fars vinterfrakke? Eller måske skal de gå til hånde på Staunings fagforeningskontor og renskrive en tale på en gammel skrivemaskine. På Børnenes Arbejdermuseum må ungerne røre ved alt og lege med alting! 

Når familien trænger til en pause, kan I købe ind i butikken, besøge kaffebaren eller spise danske klassikere i Café & Ølhalle "1892" - Københavns eneste fredede kælderbeværtning. Arbejdermuseet er åbent hver dag fra kl. 10 – 17, fra november måned 10-20 hver torsdag også.

Der er et omfattende event- og udstillingsprogram, som annonceres på Arbejdermuseets hjemmeside og på facebook-side. Du har også mulighed for at tilmelde dig et nyhedsbrev for at få overblik over kommende aktiviteter. Se mere på www.arbejdermuseet.dk

Hent din billet på forhånd

Du kan gå ind og hente en billet – også med gratis adgang – på museets hjemmeside. Så er du sikker på, at der er plads. På hjemmesiden udbydes besøg til enten formiddag eller eftermiddag.

Se mere her: https://www.arbejdermuseet.dk/billet/

Udstillinger

Museet har selvfølgelig også faste udstillinger og særudstillinger, som du får fri adgang til. Udover de populære udstillinger som 1950’erne og Familien Sørensen, har museet lige nu nogle særudstillinger: AKTIVIST, hvor man kommer tæt på flere end 30 engagerede aktivister, der alle kæmper for en sag, de tror på. Desuden viser vi A på plakaten, hvor man kan opleve Socialdemokratiske valgplakater gennem 150 år.