Dårligt psykisk arbejdsmiljø er hundedyrt!

Derfor har FTF også knoklet for at få ligestillet det psykiske og fysiske arbejdsmiljø. Dårligt psykisk arbejdsmiljø har stor betydning for den enkeltes helbred og trivsel - og koster hvert år samfundet milliarder af kroner.

For eksempel kan en femtedel af sygefraværet henføres til dårligt psykisk arbejdsmiljø. Derfor er den nye rapport fra NFA ikke godt nyt.

En ny kæmpe undersøgelse viser blandt andet, at 15 procent af folk med et job har været stressede i løbet af de seneste to uger. Lang vej igen for et bedre psykisk arbejdsmiljø, mener FTF.

Undersøgelsen viste også, at utryghed i arbejdet får sygefraværet til at stige. Blandt dem med lav utryghed i jobbet havde 28 procent et årligt sygefravær på over en uge, mens andelen blandt de, der havde meget stor utryghed i arbejdet var 46 procent.

"Det er virkelig bekymrende, at en så stor del af befolkningen frygter en fyreseddel. Det må vi tage seriøst," siger Bente Sorgenfrey.

Læs meget mere på FTF´s hjemmeside: http://www.ftf.dk/aktuelt/ftf-nyhed/artikel/stadig-store-problemer-med-psykisk-arbejdsmiljoe/