Din PFA Helbredssikring bliver bedre og billigere

Som medlem af Kriminalforsorgsforeningen kan du fra 1. januar 2019, få glæde af en ny og forbedret Helbredssikring i PFA.

Prisen for helbredssikring bliver sat ned til 100 kr. om måned, og bliver dermed billigere end den nuværende, som samtidig bortfalder.

Har din ægtefælle/samlever en helbredssikring bliver denne ligeledes nedsat til en yderst fordelagtig pris. Vi har et godt og tæt samarbejde med PFA, som samtidig er vores pensionsselskab. Det har resulteret i en ny og forbedret aftale for helbredssikring.

PFA Helbredssikring er en sundhedsforsikring, som giver dig mulighed for at komme hurtigt til undersøgelse og få behandling på hospitaler, klinikker og hos speciallæger.

Den nye PFA Helbredssikring omfatter bl.a. følgende forbedringer:

  • du kan som udgangspunkt selv vælge, hvilken kiropraktor eller fysioterapeut, der skal behandle dig
  • brug af kiropraktor, fysioterapeut, diætist eller psykolog er ikke længere begrænset til 12 behandlinger
  • ved symptomer på stress kan du få hjælp hos erhvervspsykolog uden foregående lægehenvisning
  • dine børn og evt. stedbørn er automatisk dækket af din helbredssikring, indtil de fylder 21 år
  • din ægtefælle eller samlever kan også blive dækket af helbredssikringen til 110 kr. pr. måned Du får besked fra PFA i løbet af efteråret

PFA sender brev til dig om overgangen til den nye helbredssikring i løbet af efteråret.

Har du ikke en PFA Helbredssikring i dag, eller ønsker du at oprette én til din ægtefælle/samlever, så finder du tilmeldingsblanketten på Kriminalforsorgsforeningens hjemmeside www.KFF.dk