Er Ferien i Fare?

Vores samarbejdspartner Tjenestemændenes Forsikring orienterer om udvidet rejseforsikringsdækning i tilfælde af konflikt.

I forbindelse med den igangværende konflikt er vi blevet kontaktet af flere af jeres medlemmer, der har været bekymret for hvordan de er dækket på deres rejseforsikring i tilfælde af strejken eller lockoutet bliver en realitet. Afbestillingsdækningen på Rejseforsikringen dækker normalt ikke i tilfælde af strejker og lockout.

Denne bekymring har vi valgt at reagere på og Bestyrelsen i TJM Forsikring har derfor truffet den beslutning om ekstraordinær udvidelse af afbestillingsdækningen for rejser, således vi også dækker ved strejke og lockout ifm. den aktuelle konflikt.

Rejseforsikringen dækker normalt ikke i forbindelse med strejke og lockout. Vi tror imidlertid på, at sammenhold betaler sig, og vil derfor gerne støtte vores faglige organisationer i denne sag. Det er enkelt at træffe denne beslutning, når vi er ejet af de faglige organisationer.

Du skal først kontakte os, hvis lockout’en eller strejken bliver en realitet. Hvis du allerede har henvendt dig og er blevet afvist, er du meget velkomne til at kontakte os igen.

Betingelserne for dækning er:

  • At din rejseforsikring med afbestillingsdækning var i kraft senest den 1. marts 2018
  • At din afbestillingsdækning var i kraft ved bestilling af rejsen
  • At din rejse var planlagt og betalt senest d. 1. marts 2018

Ring til Rejseskade på 44 20 26 77.

Læs mere her: Er din ferie i fare pga strejke og lockout?

https://www.tjm-forsikring.dk/aktuelt/info-om-rejseforsikring