Ledelsen fedter med lønnen!

De faglige organisationer i Kriminalforsorgen har i fællesskab rettet henvendelse til direktør Thorkild Fogde med et krystalklart krav om, at der skal flere penge på bordet når der til efteråret skal forhandles Ny Løn.  

”Vi kan se, at der især de seneste år er sket en opstramning, som har bevirket, at Kriminalforsorgen har været ekstra tilbageholdende. Både på kort og længere sigt er det uholdbart, for det betyder, at dygtige ansatte forlader os, og vi er heller ikke i stand til at tiltrække nye kvalificerede medarbejdere. Herudover breder der sig en virkelig dårlig stemning i Kriminalforsorgen, for folk kan ikke forstå, at det skal være så stramt, når det ikke også er tilfældet andre steder i staten”, siger formand for Kriminalforsorgsforeningen John Hatting.  

Den 12. juni var der møde i det Centrale SamarbejdsUdvalg og her kvitterede direktøren for modtagelsen af organisationernes skrivelse, og han sagde samtidig, at han vil strække sig langt i bestræbelserne på at finde flere penge til dette års lønforhandling