Pensionsordningen i PFA bliver nu forbedret

Medlemmernes pensionsordninger bliver forbedret på to områder.

Dels sikrer ny aftale, at hele din pensionsopsparing går til dine efterladte, og du får også mulighed for at tilknytte dækning ved kritisk sygdom.

 

Hele pensionsopsparingen går til dine efterladte

Det betyder, at alle dine pensionsopsparinger nu går til dine efterladte, uanset om du dør før eller efter, udbetalingerne af din pensionsopsparing er begyndt.

 

Tidligere ville dine efterladte få udbetalt din rate- og kapitalpension samt eventuelt aldersopsparing.

I den nye aftale, er der blevet tilknyttet en depotsikring til dine efterladte på din Livspension, hvilket betyder, at denne opsparing også vil blive udbetalt til dine efterladte.

 

Er du over 58 år, skal du vælge

Depotsikring tilknyttes automatisk til alle medlemmer, der endnu ikke er fyldt 58. år. Medlemmer over 58. år får ikke automatisk tilknyttet depotsikring, men kan vælge at få det tilknyttet i perioden fra 1. maj til 1. november, uden afgivelse af helbredsoplysninger. Herefter vil tilknytning af depotsikring, kræve afgivelse af tilfredsstillende helbredsoplysninger.

 

Kritisk Sygdom

Som noget nyt, får du nu mulighed for at etablere en dækning ved kritisk sygdom på din CO10 Pension. Du har mulighed for at vælge en dækning på 0 – 750.000 kr. Du får også mulighed for at dine børn under 21 år., kan blive omfattet af en dækning ved kritisk sygdom.

 

Forbedringerne træder i kraft pr. 1. maj 2020.

 

Medlemmer vil modtage yderligere information direkte fra PFA, der nærmere beskriver disse muligheder.

Du kan også læse mere om den forbedrede pensionsordning på mitpfa.dk, ellers er du også meget velkommen til at kontakte PFA Rådgivningscenter på 70 12 50 00.