Sommer, sol og skybrud

Nu er det sommer og solen stråler her i Danmark. Mange tænder op i grillen for at hygge og nyde det gode vejr.

Sådan så situationen ikke ud på Østkysten i USA i sidste uge. Den 4. juli - dagen, hvor parader og fyrværkeri normalt markerer amerikanernes uahængighedsdag.

Det døgn ventede mange på, hvad årets første orkan Arthur kom til at betyde for festlighederne og ikke mindst hvilke skader, den ville føre med sig.

Herhjemme forventer vi ikke orkaner i løbet af sommeren, men flere har allerede mærket følgerne af lokale skybrud og kraftige regnbyger den sidste måned.

I denne  vedhæftede nyhedsorientering fra Tjenestemændenes Forsikring finder du gode råd som kan være med til at forebygge nogle af de hændelser, vi alle gerne vil undgå i løbet af sommeren.

Alle medlemmer kan tegne forsikringer hos tjenestemændene – se mere her: <//a>https://selvbetjening.tjm-forsikring.dk/snotes.do?uniklink=TJMKontaktFormular

Du får også mulighed for at leje attraktive ferieboliger til meget favorable priser. Du kender sikkert vores bolig i Berlin, men du kan også leje disse, blot du har én forsikring og selvfølgelig er medlem hos os: http://www.forsikringsagenturforeningen.dk

Det kan i øvrigt oplyses, at vi er i gang med at sælge sommerhuset i Vejers Strand, og når det er sket, går vi gang med at lede efter nye spændende ferielejligheder i europæiske storbyer.

 

Download