Velkommen hjem!

Tidligere områdedirektør Ina Eliasen er blevet udnævnt til direktør for Kriminalforsorgen med virkning fra den 1. juli 2020.

Nu vender Ina Eliasen tilbage til Kriminalforsorgen efter en afstikker på tre år il Rigspolitiet. Hun tiltræder som ny direktør i Kriminalforsorgen den 1. juli. 2020.

 

Tidligere har Ina Eliasen blandt andet været områdedirektør i Kriminalforsorgen Hovedstaden, fg. fængselsinspektør på Københavns Fængsler og kontorchef i Direktoratet for Kriminalforsorgen, så hun har et langt og indgående kendskab til Kriminalforsorgen.

 

På jm.dk udtaler Justitsminister Nick Hækkerup:

”Kriminalforsorgen spiller en afgørende rolle i at sikre trygheden i Danmark ved at få de kriminelle væk fra gaden, men også sørge for, at indsatte kan vende tilbage til et liv uden kriminalitet. Jeg kender Ina Eliasen som en dygtig direktør i politiets rækker og er glad for, at hun nu bliver ny direktør for kriminalforsorgen. Ina Eliasen har solid erfaring med at drive et moderne fængselsvæsen, og jeg er sikker på, at hun er den helt rette til at skabe de fremtidige rammer for vores fængsler og arresthuse, som desværre er hårdt pressede i øjeblikket, og styrke den resocialiserende indsats.”

"I Kriminalforsorgsforeningen ser vi frem til samarbejdet og byder Ina Eliasen velkommen tilbage. Vi ved, at Ina om nogen har forstand på og forståelse for det resocialiserende arbejde, så vi har særligt høje forventninger til den del af arbejdet", siger formand for Kriminalforsorgsforeningen John Hatting.