Vores A-kasse kan mere – og er billigere end du tror!

Som medlem af FTF-A er du sikret dagpenge, hvis du bliver ledig, og naturligvis opfylder reglerne.

Men du får i FTF-A meget mere end blot dagpenge for kontingentet.

Man behøver bestemt ikke at være ledig for at kunne gøre brug af a-kassens mange tilbud om blandt andet rådgivning, hjælp til jobsøgning, karriereskift. Outplacement, møder og konferencer.

FTF-A kombinerer den traditionelle a-kasses tilbud om økonomisk tryghed med rådgivning, der tager udgangspunkt i din situation, dit fag og dit arbejdsliv

Nedenfor giver vi ti gode grunde til at være medlem af FTF-A

LÆS mere om FTF-A her: http://www.ftf-a.dk/bliv-medlem
   

10 gode grunde til at være medlem

 1. Vi hjælper dig til nyt job
  Vores jobrådgivere står klar til at hjælpe dig med at skrive den gode ansøgning og det skarpe cv. Kontakt os, så vi kan give dig nye input.
    
 2. Vi samarbejder professionelt
  Vi samarbejder med de bedste på markedet for karriereudvikling og jobformidling. Sammen med Mercuri Urval og Jobindex får du unikke muligheder.
 3. Du får økonomisk tryghed
  Som medlem kan du få dagpenge, hvis du mister dit job. Og det kan godt betale sig. Er du ledig i bare tre måneder, har du fået ti års kontingent tilbage.
    
 4. Vi kender dit fag
  Vi samarbejder tæt med de faglige organisationer på vores område, og det giver os et godt kendskab til dit fag, så vi kan yde dig målrettet rådgivning.
    
 5. Du kan altid være medlem hos os
  Selvom du skifter job eller karrierevej, så behøver du ikke at skifte a-kasse. FTF-A er tværfaglig, så derfor kan du blive i FTF-A uanset, hvor du arbejder.
    
 6. Vi er en af de billigste a-kasser
  Vi er en af landets største a-kasser, så vi er mange om at dele omkostningerne. Vi fokuserer på at sikre medlemmerne mest værdi for færrest penge.
    
 7. Vi tilbyder en attraktiv lønsikring
  Har du brug for ekstra økonomisk tryghed, så tilbyder vi en attraktiv lønsikring, så du samlet set kan få helt op til 49.600 kroner om måneden, mens du er ledig.
    
 8. Selvstændige er også velkomne
  Vi er ikke bare a-kasse for lønmodtagere, men også for selvstændige. Vi har en afdeling, der alene tager sig af vores medlemmer med egen virksomhed.
    
 9. Få hjælp hos vores socialrådgiver
  Hvis du bliver syg eller kommer i klemme i systemet, kan FTF-A’s socialrådgiver give dig overblik i den komplicerede lovgivning på området.
    
 10. Du kan blive gratis medlem
  Som studerende kan du være gratis medlem og bruge FTF-A’s jobrådgivere, så du er godt klædt på, når du skal søge job eller praktikplads.