Medlemsfordele:

Gratis adgang til Arbejdermuseet

Gratis adgang til Arbejdermusset

Som medlem får du gratis entré til Arbejdermuseet. Tag familien med på Arbejdermuseet. Lad børnene prøve livet som arbejderbørn i 1930'erne. Drik en kop Richs eller en Stjernepilsner i kaffebaren eller besøg familien Hansen fra 50’erne. Arbejdermuseet byder på spændende oplevelser for hele familien.

Når du besøger Arbejdermuseet, så hav dit PlusKort klar, enten på mobil eller fysisk.  

Nedenfor kan du se mere om museets tilbud til dig som medlem.

10% RABAT I CAFÉ & ØL-HALLE “1892”

Nyd en skøn frokost i Café & Øl-Halle med smørrebrødsbord, der er økologisk, bæredygtigt og frem for alt lækkert

Gratis adgang for 1+1

Du kan som medlem selv vælge, hvem der skal med på Arbejdermuseet. Det kan være ægtefællen, kæresten, en god ven eller en kollega. Husk, at børn under 18 år altid har gratis adgang til museet.

10 % rabat i museumsbutikken

Køb gammeldags legetøj, valgplakater, slik og bøger med rabat.

15 % rabat på lokaleleje

Hold bryllup, reception, konfirmation, rund fødselsdag eller lignende i Arbejdermuseets enestående festsal. Rabatten gælder ikke forplejning.

Book tid på forhånd

Du kan booke og købe billet på forhånd til et bestemt tidspunkt, også når du kommer gratis ind.

Du vælger kategorien ”Medlem af fagforbund med aftale”

Udstillinger

Museet har selvfølgelig også faste udstillinger og særudstillinger, som du får fri adgang til. Udover de populære udstillinger som 1950’erne og Familien Sørensen, har museet lige nu nogle særudstillinger: AKTIVIST, hvor man kommer tæt på flere end 30 engagerede aktivister, der alle kæmper for en sag, de tror på. Desuden viser vi A på plakaten, hvor man kan opleve Socialdemokratiske valgplakater gennem 150 år.

Arrangementer

På Arbejdermuseet er der året rundt en masse arrangementer, som du og din familie kan deltage i. Blandt andet juletræsfester, foredrag og legedage for børn.