Medlemsfordele:

FTFa a-kasse

FTFa a-kasse

10 gode grunde til at blive medlem

Situationen på arbejdsmarkedet forandrer sig hele tiden. Det går op og ned. Mange oplever på et eller andet tidspunkt i løbet af deres arbejdsliv at stå uden job i en kortere eller længere periode.

Det er en virkelighed, alle kan blive ramt af, og i den situation er det vigtigt at have en god a-kasse, som med professionel rådgivning kan hjælpe dig videre. I FTFa a-kasse får du en lang række medlemsfordele. Her er 10 gode grunde til at vælge FTFa a-kasse:

1. Vi kender dit fag

Vi arbejder sammen med din faglige organisation, der også anbefaler FTFa a-kasse som din a-kasse. Vi har kontorer fordelt over hele landet, og vi har derfor et godt kendskab til det regionale arbejdsmarked for netop dit fag.

2. Dagpenge – en forsikring

De færreste kan leve på dagpenge i lang tid. Men det er heller ikke meningen. Dagpenge er en forsikring i det øjeblik, hvor du ikke har nogen indtægt. Målet er, at du hurtigt skal i arbejde igen. Det hjælper vi dig med. Imens har du penge til at betale regningerne med. Du skal blot skal være ledig i 3 måneder, så har du fået, hvad der svarer til 10 års medlemskab.

3. Vi hjælper dig med at finde dit nye job

Bliver du ledig, kan du få hjælp af vores jobrådgivere til at finde et nyt job. Jobrådgiverne kan vejlede dig til at blive afklaret om, hvad du kan, hvad du vil, og hvordan du laver det gode CV og ansøgning. De kan desuden hjælpe dig med at lægge en strategi for din jobsøgning og med at forberede dig til jobsamtalen.

4. Karrierevejledning, hvis du er i job

Vi kan også hjælpe dig, hvis du er i job, men er kørt lidt træt i det. Så kan du få rådgivning, hvor målet er at blive afklaret om, hvordan du kommer videre i din karriere. Tilbuddet er gratis.

5. Lav pris

FTFa a-kasse er en af landet største a-kasser, og med mange medlemmer er der mange til at dele omkostningerne. Derfor kan vi holde en meget lav pris, og vi er særdeles opmærksomme på hele tiden at holde prisen nede.

6. Du kan altid være medlem hos os

FTFa a-kasse er en tværfaglig a-kasse, og derfor kan du fortsætte med at være medlem i FTFa a-kasse, selvom du skifter til et andet fagområde.

7. Lønsikring

Som medlem af FTFa a-kasse kan du tegne en ekstra forsikring. Så kan du få op til 40.000 kr. om måneden, hvis du bliver ledig. Udgiften til Lønsikring er fradragsberettiget.

8. Efterlønsrådgivning

Er du ved at være i den alder, hvor efterløn begynder at være en mulighed, holder vi jævnligt møder over hele landet, hvor du kan få svar på alle spørgsmål og få personlig rådgivning.

9. Dimittendsats og ferie på dagpenge

Som nyuddannet er det en god forretning at melde sig i FTFa a-kasse. Du kan få dimittendsats uden krav om, at du skal have haft arbejde i forvejen eller været medlem i 1 år. Du får også ret til at holde op til 3 ugers ferie på dagpenge.

10. Efterløn – en favorabel pensionsordning

Efterløn er en mulighed for, at du kan trække dig tidligere tilbage fra arbejdsmarkedet. Men det er også en favorabel pensionsopsparing med mulighed for en skattefri præmie. Pengene er dine, og du kan altid tage dem ud og sætte dem over på en anden pensionsopsparing.

Du kan læse mere om FTFa a-kasse her