30. aug. 2023

Formand for Kriminalforsorgsforeningen John Hatting giver stafetten videre

Efter næsten to årtier på formandsposten stopper John Hatting den 1. september som formand for Kriminalforsorgsforeningen. Hovedbestyrelsen konstituerer nuværende næstformand Susan Helbert som ny formand.

Forbundet
Billede til nyheden Formand for Kriminalforsorgsforeningen John Hatting giver stafetten videre

Før sommerferien meddelte John, at han ligeledes stopper som enhedschef i Kriminalforsorgen for at tiltræde jobbet som politisk chefkonsulent i Serviceforbundet. Samlet bliver det til 27 tjenestemandsår i statens tjeneste.

  • Både i Kriminalforsorgen og ikke mindst i Kriminalforsorgsforeningen har der været mange helt fantastiske oplevelser, hvor medlemmernes ve og vel altid har været mit fokus. Mit hjerte banker fortsat for det faglige arbejde og der skal lyde både en stor tak og et ønske om alt det bedste fremover til kriminalforsorgen, hovedbestyrelsen og ikke mindst medlemmerne af Kriminalforsorgsforeningen, siger John Hatting, der samtidig glæder sig over den fortsatte tilknytning til det faglige arbejde og til de kommende arbejdsopgaver i Serviceforbundet.
  • Heldigvis holder jeg kontakten til Kriminalforsorgsforeningen, idet jeg blandt andet bistår foreningen med OK ´24 forhandlingerne i den kommende tid, siger John Hatting.
  • John skal have den største tak for en helt igennem ekstraordinær arbejdsindsats!
    Hovedbestyrelsen takker for samarbejdet og ønsker John alt det bedste fremover. Vi har i Hovedbestyrelsen været vidner til, at John har knoklet tidligt og sent for foreningen og medlemmerne.
    Vi er taknemmelige for at vi fortsat kan trække på, og læne os op af Johns ekspertise, både generelt og i konkrete arbejdsopgaver, som John vil hjælpe os med i den kommende periode. Ikke mindst gennem tilknytningen til vores nye forbund, Serviceforbundet, udtaler Susan Helbert.
  • Endvidere ser jeg frem til, at vi kan fejre John ved en afskedsreception den 6. september i Serviceforbundets lokaler i Valby. Jeg håber at rigtig mange vil prioritere at deltage i fejringen, hvor vi samtidig og helt fortjent vil udnævne John til æresmedlem af Kriminalforsorgsforeningen.

Relaterede nyheder