17. jan. 2024

Forbrugerrådet Tænk anbefaler TJM’s personforsikring

Dit faglige medlemskab giver dig adgang til TJM Forsikring, hvor du kan få en personforsikring til dig og din familie, som ud over en almindelig ulykkesforsikring også kan omfatte tand-, sygdoms- og sundhedsforsikring. Forbrugerrådet Tænk har for nylig anbefalet forsikringen.

Tilbud og rabatter
Billede til nyheden Forbrugerrådet Tænk anbefaler TJM’s personforsikring
Forbrugerrådet Tænk har anbefalet TJM’s personforsikring i deres seneste test.

Forbrugerrådet Tænk har for nylig testet 15 forsikringsselskabers ulykkesforsikringer og på den baggrund givet TJM’s ulykkesforsikring sin anbefaling. I begrundelsen skriver Forbrugerrådet blandt andet:

”TJM Forsikring er billigst i testen, og har samtidig en god og meget fornuftig dækning. Derfor tildeles TJM Forsikring en Anbefaler.”

Med TJM’s ulykkesforsikring er du sikret hurtig og kompetent behandling samt et økonomisk sikkerhedsnet i en svær situation.

I TJM Forsikring er farlig sport og ulykker i forbindelse med MC-kørsel altid med på forsikringen, som desuden kan giver adgang til blandt andet privathospital, psykologbehandling, hjælp til pårørende og online lægekonsultation, afhængigt af, hvilke dækninger du vælger.

Læs mere om TJM’s personforsikring her

Relaterede nyheder