15. feb. 2024

PFA Helbredssikring

Små skavanker kan vokse sig store og i værste fald udvikle sig til alvorlig sygdom, og derfor skal du passe godt på dig selv og dit helbred. Husk, du altid kan tage PFA med på råd og få hjælp til en række behandlinger.

Billede til nyheden PFA Helbredssikring
Forebyg små skavanker så de ikke vokser sig store og uoverskuelige

I en travl hverdag kan en stiv nakke eller en øm albue hurtigt blive til en lille bagatel med en tanke om, at smerterne nok går i sig selv. Det sker dog sjældent, for der er ofte en god grund til skavankerne. Mange gange kan en hurtig reaktion være med til, at små skader og skavanker ikke udvikler sig, og derfor har du via PFA adgang til en række behandlingsformer, du kan bruge forebyggende.

Er du ok? Det er tre små ord, som vi skal blive bedre til at stille os selv og dem omkring os, for de kan få rigtig stor betydning, hvis du ikke er ok. Vi ser alt for ofte, at små problemer får lov til at vokse sig store og uoverskuelige, og det kan i værste fald ende ud i lange sygemeldinger. I PFA kan du tage os med på råd allerede ved de første tegn på skader og sygdom, og der er kort vej til hjælp, for du skal bare ringe til os, fortæller Nils Balck Møller, der er kundechef i PFA.

Se nærmere under medlemsfordele: Køb en PFA helbredssikring

Relaterede nyheder